Menighetsweekend 23-25. februar 2024

JIPPI !!!! Endelig kan vi igjen ønske ALLE generasjoner i Sørlandskirken hjertelig velkommen til menighetsweekend på Vegårtun i vinterdrakt!

Siden sist (2017) har Vegårtun blitt oppgradert med bla. ny gymsal og større matsal. Les mer om leirstedet her.

Det blir aktiviteter som Pappafrokost, Fakkelløype, Festkveld, BootCamp og Kompani Larsen (nytt i år 😊). Så blir det fine samlinger med lovsang og undervisning. Det blir både fellessamlinger og eget opplegg for barna. Det blir selvsagt også rikelig tid til kos, felleskap og tid til å slappe av (for de som trenger det).

FLOW-ungdommene camper i eget internat.

Påmelding
Trykk på «Start påmeldingen» og legg til alle du skal ha med deg. Når du har gjort alt riktig og er ferdig kommer det opp en side hvor det står: «Takk, påmeldingen din er nå registrert!».  Du vil også få en bekreftelse på e-post.
Ta gjerne kontakt med Finn Arne om du trenger hjelp (97584894)

Link til bestilling: https://app.checkin.no/event/65096/menighetsweekend-2024-paa-vegaartun

Betaling
Du kan velge å betale med en gang med kort/Vipps eller få faktura som forfaller 30. januar.

Inkluderer overnatting, alle måltider og aktiviteter.
Voksne & ungdom som bor sammen med foreldre (rom m/ bad): kr. 980,-
Ungdom som bor i FLOW internat (rom m/ vask): kr. 650,-
Barn under 13 år:  kr. 450,-

Barn under 4 år går gratis .