Tentro2020

Konfirmant i Sørlandskirken 2021 ?

Begynner du i 9. klasse til høsten?
Da bør du vurdere Tentro!

Sørlandskirkens konfirmasjonsopplegg heter Tentro.
På Tentro kobler vi store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag gjennom samtale og undervisning, gøye turer og høytidelige merkedager.

Tentro er åpen for alle. Det stilles ingen krav til tro, dåp eller tilhørighet til Sørlandskirken. Men det forventes at elevene møter på alle samlingene og er engasjerte.

Opplegget består av 2 merkedager, 2-3 turer og rundt 15 samlinger (ca annenhver fredag) Første merkedag er 30/8, da er det presentasjon av konfirmantene og utdeling av Bibel til dem på gudstjenesten i Sørlandskirken kl. 16:00. Fredagssamlingen starter i august/september Den siste merkedag er avslutningsgudstjenesten lørdag den 24. april kl. 12:00.

Det koster 1500 kr å delta på TenTro. 1450 kr i deltakeravgift + 50 kr i medlemsavgift i TenTro som er en PBU gruppe. Ved innbetaling bekrefter du at du ønsker å være medlem. Dette dekker de to første turene på høsten, materiale, mat/kos på fredags kveldene og avslutningsgudstjenesten. Påsketuren kommer i tillegg.

Påmelding her: https://www.checkin.no/event/23896/konfirmant-i-soerlandskirken