Shine jr. er verdens beste klubb! Det synes i hvert fall vi som går her. Shine jr. er for 4-7. klasse, og vi møtes fredager kl. 18 – 19.30 i Sørlandskirkens lokaler i Skytebaneveien 3. På en vanlig klubbkveld har vi kiosk, konkurranser, andakt og mange kule aktiviteter som bl.a. airhockey, biljard og bordtennis. I tillegg har vi temakvelder som f.eks. karneval, disco eller pølsefest.

På Shine jr. kan du også bli kjent med nye venner fra mange av skolene i området, og ikke minst er det et perfekt sted å ta med dine egne venner og klassekamerater. Når du går i 6. og 7. klasse kan du bli minileder. Minilederne er med og driver klubben, og møter opp en time før de andre for å forberede seg til å lede konkurranser, styre teknikk og lyd, kjøkkentjeneste, kiosk og mye mer. 1-2 ganger i året reiser Shine jr. på leir.