skip to Main Content

Flow er ungdomsarbeidet i Sørlandskirken. Vi er en gjeng mellom 13-18 år som har gudstjeneste og klubb hver fredag fra kl. 20:00, og LIFEgroup annenhver søndag.

Så reiser vi på turer en gang i halvåret, og finner på masse moro. Du kan også være med på forskjellige team som teknikerteam, cafe/kiosk, service, lovsang, osv.

Kontaktperson: Helene Fløistad (95 44 00 57).

«Flow ønsker å gjøre Jesus synlig for alle mennesker og skritt for skritt hjelp dem til helhjertet etterfølgelse av Han»

Program:

Turer

Vi reiser på tur hver høst, påskeleir hver påske, og til YouthPlanet i Sarons Dal hver sommer. I tillegg er vi gode på å spontant arrangere en overnatting, og finne på noe sprell utenom programmet.

Happeninger

Med jevne mellomrom lager vi større arrangementer for å invitere nye mennesker og for å ha det GØY! Vi har julefester, vennefester og overnattinger for å nevne noe.

Team

Hvis du ønsker å engasjere deg, og utvikle talenter, eller bare ha det gøy sammen med en gjeng, så anbefaler vi å bli med i et team. Vi har to team, som har ansvar for annenhver fredag. Her lærer du å alt fra å stå i kiosken, lage mat, være møteleder, og masse mer for at dette skal bli en fin kveld. Kontaktperson Sofie Nyland (40868354).

Back To Top